Nu kan du opleve Fremtidens Hjem

/global/scaled/1000x435x0x0x1000x435/Local-assaabloyopeningsolutionsDK-Nyheder-2019-Header_fremtidens_hjem_1000x435.jpg

Fremtidens Hjem var fyldt med stjernestøv, champagne og gadgets, da Eurodan Huse og Tech-magasinet iNPUT slog dørene op til Danmarks første bud på et Fremtidens Hjem – et såkaldt smart home, hvor alle de smarte gadgets er connected og kan tale sammen. Fremtidens Hjem er naturligvis udstyret med vores elektroniske lås, Yale Doorman.

Yale Doorman er den smarte lås, der gør det muligt at styre adgangsforholdene til dit hjem fra din mobil, så du har fuld kontrol over adgangen til dit hjem, og sikrer dig en tryggere hverdag.

Eruodan Hus og Tech-magasinet iNPUT har i samarbejde med andre Tech-partnere bygget deres bud på en fremtidig, privat bolig fyldt med gadgets. Huset er opført i Vindinge nær Roskilde. Du kan nu gratis opleve det fuldt funktionsdygtige hus, der rummer alle former for intelligent elektronik. Det gælder blandt andet alt fra det intelligente toilet til sengen, der registrerer, hvis du snorker til det intelligente køleskab, der er udstyret med et selfiekamera, det gør det muligt at se indholdet via din smartphone og meget mere.

Du kan opleve Fremtidens Hjem, når der i uge 42 afholdes Åbent Hus. Huset vil fremover fungere som udstillingshus for Eurodan Huse.

 

Åbent Hus i uge 42

Mandag – fredag kl. 10-16
Søndag kl. 13-16

Fra uge 43 er der åbent hver søndag kl. 13-16

Rundtur i Fremtidens Hjem med David Guldager