Det nye bæredygtige og digitale låsesystem PULSE lanceres nu på de skandinaviske markeder. I PULSE behøver hverken cylindre, hængelåse, postkasselåse eller digitale nøgler at have batterier eller strømforsyning, og låsesystemet kan styres via det nye, skalerbare og cloudbaserede adgangskontrolsystem Incedo™ Open.

Med IncedoTM Open adgangskontrolsystem, og PULSE's batterifrie hardware, kombinerer du fordelene ved digital aflåsning – intelligens og fleksibilitet – med det bedste inden for mekanisk sikkerhed – det velkendte, omkostningseffektiviteten og de fornuftige priser.

Dette digitale låsesystem er enkelt og nemt at bruge. PULSE nøglen er symmetrisk, så den kan vendes begge veje, når den indsættes i cylinderen. Når en bruger indsætter sin nøgle, genereres den energi som driver den krypterede kommunikation mellem nøgle og cylinder. Låsen kan herefter åbnes, hvis nøglens adgangsrettigheder tillader det. Dette låsesystem genererer selv sin energi til at åbne låsen - omkostningseffektivt og bæredygtigt.

Skalerbart adgangskontrolsystem Incedo™ Open

Sikkerhedsansvarlige og administratorer vil kunne programmere individuelle nøgler med specifikke adgangsrettigheder i det cloudbaserede adgangskontrolsystem IncedoTM Open, og hver enkelt bruger kan få en nøgle med egne forhåndsgodkendte adgangsrettigheder, uanset hvor mange døre de har brug for at kunne åbne.

Nem installation sparer tid, penge og energi

PULSE låsecylindre er nemme at installere i en ny bygning eller eftermontere på eksisterende døre, fordi låsene ikke kræver større justeringer i dørene. En installatør skifter bare den eksisterende cylinder til en digital PULSE cylinder. Låsesystemet opsættes helt uden ledninger og batterier, hvilket også betyder, at den løbende vedligeholdelse er minimal.

Fordelagtigt i domiciler, erhvervsejendomme og boligselskaber

Låsesystemet kan med fordel bruges i domiciler og erhvervsbyggerier samt boligselskaber. Her kan en enkelt IncedoTM Open installation omfatte én kabelforbundet læser til at sikre både fælles indgange, trådløse nøglebetjente låsecylindre til lejlighedsdøre eller kontorer, hængelåse til opbevaringsrum, individuelle skabe og postkasselåse. Brugerne har blot brug for én programmerbar nøgle til at åbne alle de døre, hvor de er tildelt adgang.

"Vores nye IncedoTM Open adgangskontrolsystem imødekommer to af de største udfordringer, der relaterer sig til vores sikkerhed og samfund," siger Martin Cronwald fra ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark. ”IncedoTM Opens skalerbare muligheder hjælper vores kunder til fleksibelt at vælge den mest velegnede adgangskontrol til deres ejendom, herunder PULSE. Det gør det muligt for dem hurtigt og fleksibelt at tilpasse sig de stadigt omskiftelige forretningsmæssige krav og til at administrere deres sikkerhed når som helst og hvor som helst via et brugervenligt, skalerbart og fleksibelt cloudbaseret adgangskontrolsystem”.