Vi introducerer Yale ENTR S – en lås med mange muligheder

Nu er der godt nyt til dig, der er træt af febrilsk at rode tasken igennem for at finde nøglerne, hver gang du kommer hjem fra arbejde. Med den smarte digitale lås, Yale ENTR S, er det nemlig slut med at være afhængig af mekaniske nøgler, når du skal åbne din dør.

Det er ikke uden grund, at Yale ENTR S bliver omtalt som låsen, der giver mange muligheder. Faktisk får du med Yale ENTR S hele fem forskellige muligheder for at åbne din dør.

Med Yale ENTR S får du frihed til at vælge

Vi er alle forskellige, og det samme gælder vores behov. Derfor skal der også være mulighed for frit at vælge, hvordan vi ønsker at åbne døren til vores hjem - og hvis du og dine børn eksempelvis ønsker at åbne døren på forskellige måder, skal det også være muligt.

Du kan vælge at få installeret Yale ENTR S med eller uden tastatur, så du kan åbne døren vha. en personlig kode. Tastaturet fås desuden med fingeraftrykslæser, så du fremover kan åbne din dør, blot ved at swipe din finger på tastaturets fingeraftrykslæser. Hvis du ikke ønsker tastatur med kode eller fingeraftrykslæser, kan du åbne døren med fjernbetjening eller via en app på din mobil. Og så har du selvfølgelig stadig mulighed for at bruge den gode gamle mekaniske nøgle - når den ellers er til at finde. 

Gør din hverdag lettere med ENTR S

Takket være din ENTR S mobilapp vil det fremover være slut med at sidde derhjemme og vente på, at håndværkeren kommer forbi. I stedet kan du nu sende ham en kode, så han kan lukke sig selv ind. Når håndværkeren er færdig med sit arbejde, kan du slette eller deaktivere koden igen, og via appen kan du tjekke om døren låser, når han lukker den efter sig. Hvis du er usikker på, om din dør nu også er blevet låst, kan du indstille din mobil til at sende notifikationer om, hvorvidt døren er låst eller åben. Det skaber tryghed, og gør det lettere at jonglere alle opgaverne i en travl hverdag.

En helt almindelig dør med en helt almindelig lås

Med Yale ENTR S skal du hverken bekymre dig om huller, der skal bores eller synlige ledninger. Yale ENTR S kommunikerer vha. trådløs Bluetooth smartteknologi, og passer dermed også til langt de fleste skandinaviske standard døre. Det eneste der skal skiftes, når du skal have installeret din nye Yale ENTR S, er vridergrebet på indersiden af din dør. Det betyder også, at Yale ENTR S ikke er synlig udefra – tværtimod vil din dør fortsat ligne en helt almindelig dør med en helt almindelig lås.

Yale ENTR S er med andre ord en funktionel, elegant og brugervenlig løsning, der både kan åbne døre og en verden af muligheder for dig, der er vant til traditionelle nøgler.