Vi lancerer nyt stilfuldt design på ASSA ABLOY dørlukkere

ASSA ABLOY har opdateret sine dørlukkere for at give dem et nyt stilfuldt udseende og rent design.

ASSA ABLOY dørlukkere der er omfattet af det nye design vil løbende blive introduceret på markedet. Teknologien bag er den samme som før, men designet har fået en smuk simpel opgradering.

Samme høje kvalitet – nyt stilrent design

Moderne bygninger bør være indbydende, fungere effektivt og være æstetisk tiltalende. Dørlukkere er i dag en kritisk del af rigtigt mange moderne bygninger, og det er derfor også vigtigere end nogensinde før, at de både kan sikre høj kvalitet og funktionalitet såvel som et elegant og tiltalende design.

ASSA ABLOY dørlukkere vil som før muliggøre en jævn og sikker åbning og lukning af døre i overensstemmelse med både CE-standarder og gældende brandbestemmelser. Dørlukkerne bevarer dermed samme høje kvalitet og innovative, unikke egenskaber som hidtil.

Det eneste, der er blevet ændret, er designet, der er udarbejdet med henblik på at bidrage til det overordnede stilrene design, man finder i moderne bygninger i dag.

”Det nye design er en erklæring. Vi ønsker, at vores produkter skal passe ind i dagens moderne byggedesign og forbedre arkitektens vision. Den nye serie, der både er elegant at se på og fremragende i drift, er designet til at være alt hvad du har brug for.” Cristian Frankic, Vice President Business Development EMEA hos ASSA ABLOY.

De nye dørlukkere vil fremover kunne fås i hhv. sort, hvid og sølv. Alle farver er nøje udvalgt med henblik på at skabe smukke rum for folk at bo og arbejde i.

Hvad betyder fornyelsen rent praktisk?

For installatører forbliver produkterne lige så alsidige som altid, med veludviklede installationsfunktioner og et udvalg af installationsmuligheder. Takket være en højdejusterbar spindel, der fremover tilbydes som
standard på de fleste dørlukkere, vil installationen nu være endnu nemmere og hurtigere end før.

Det nye dørlukker-design forventes at blive udrullet til efteråret. Herefter vil det udelukkende være det nye ASSA ABLOY dørlukker-design, der er at finde i butikkerne. 

Dørlukkere i serie DC100, DC200, DC300, DC500, DC600 og DC700 vil være omfattet den nye design-opgradering.

ASSA ABLOY dørlukkere – det handler om design.