Ruko skifter navn og bliver til ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S

/global/scaled/3986x1734x15x1066x1000x435/Local-assaabloyopeningsolutionsDK-Nyheder-2018-Scandinavia splash logo hires med destinationslogo Ruko ASSA ABLOY.jpg

Ruko har været en del af ASSA ABLOY koncernen i mere end 20 år, og har haft ASSA ABLOY som en del af logonavnet i mere end 10 år. At fortsætte processen og skifte navn til ASSA ABLOY er en helt naturlig udvikling. Og i dag er det blevet en realitet – for i dag d. 1. november har vi skiftet navn til ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S.

Navneændringerne sker ikke kun i Danmark og ikke kun inden for vores del af koncernen. Både TrioVing i Norge og ASSA i Sverige har også skiftet navn til ASSA ABLOY Opening Solutions.

Samtidig med navneændringen styrkes den skandinaviske organisation betragteligt for yderligere at øge selskabets kundefokus og innovationsevne.

Skandinavisk chef MRM Marie Samuelsson udtaler, at øget innovationshastighed, hurtigere produktudvikling og et dedikeret kundefokus er afgørende for at kunne vækste i vores marked. ASSA ABLOY har leveret vækst hvert år siden etableringen i 1994 – og har et klart ønske om at fortsætte den udvikling fremover. Vækst er grundlaget for vores sunde økonomi, og vi skal hele tiden være på forkant for at sikre den udvikling. Kundefokus og innovation er afgørende for, at vi lykkes med den strategi.

Ruko har en lang historie i Danmark, og vi har været danskernes foretrukne valg inden for vores oprindelige forretningsområde – låse og nøgler. ”Det er en historie vi værner om, og som vi er stolte af” udtaler adm. direktør i Danmark Michael Friis. Og netop fordi vores navn er så tæt forbundet med vores oprindelige forretningsområde, vil vi i en periode beholde vores gode og velkendte Ruko-logo på nøgler og cylindre. ”Vi kommer til at tage navneændringen i det rigtige tempo, så vi sikrer at markedet forstår, at vi har ændret navn, og at vi i dag er meget mere end låse og nøgler”, afslutter Michael Friis.

For yderligere information eller spørgsmål kontakt: Michael Friis, adm. dir. ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S, email: michael.friis@assaabloy.com eller telefon 44544454.