Sikringsdagen 2018 gik over al forventning

Udviklingen inden for sikring går hurtigt. De løsninger, vi drømte om for bare få år siden, er i dag en realitet. Derfor inviterede Ruko til Sikringsdagen 2018.

Sikringsdagen var rundt i 9 danske byer. Fra København til Kolding stod vores konsulenter klar til at vise de nyeste løsninger inden for elektronisk og mekanisk sikring til alle de mange besøgende.

Vi er rigtig glade for det store fremmøde. I Aarhus havde vi eksempelvis over 120 besøgende. Der skal lyde en stor tak til alle vores forhandlere, arkitekter og repræsentanter fra virksomheder, organisationer og institutioner, som var med til at gøre Sikringsdagen til en stor succes. Vi var glade for at opleve jeres engagement og interesse for at lære om Ruko’s løsninger.

Som noget helt nyt i år var det flere steder muligt at komme på seminar. Der blev holdt oplæg om ”Nød og panik” og ”EN og SFF standarder”.

Derudover har Sikringsdagen i år budt på et helt særligt program for arkitekter, hvor de kunne få en live demonstration af vores nye specifikationsværktøj ASSA ABLOY Openings Studio™. Det benyttede mange sig af, og tilbagemeldingerne var meget positive. Læs mere om Openings Studio her.