Event & marketing koordinator

Event & marketing koordinator
 
Brænder du for at gennemføre kundearrangementer og messer, og er du dygtig til grafisk arbejde? Så er her jobbet til dig.
 
Du bliver ansvarlig for at udvikle og afvikle alle vores events i Danmark, ligesom du vil blive den visuelle og kreative go-to person, når der skal udvikles og laves grafisk materiale.
 

Hvad tilbyder vi?
 
Du kommer til at referere direkte til marketingchefen og vil i tæt samarbejde med resten af teamet håndtere en bred vifte af opgaver, som favner alt fra planlægning og eksekvering af events til udførelse af grafisk materiale og nye projekter.

  Hvad skal du lave?
 
 • Udvikling og afvikling af kundearrangementer og messer i Danmark.

 • Design og udarbejdelse af grafisk materiale i InDesign til events, brochurer, salgsmateriale, POS, udstillingsmaterialer, online, annoncer, butiksklæb osv.

 • Billedredigering og evt. video produktion.

 • Koordinere og udvikle salgsmaterialer i samarbejde med vores salgskonsulenter og produktansvarlige.

 • Opfølgning og evaluering af alle aktiviteter.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en kandidatuddannelse inden for marketing, kommunikation eller oplevelsesøkonomi, og at du har min. 2 års erfaring med at arbejde med events og grafisk design.

Du er

 • Ekspert i Adobe InDesign og Photoshop.

 • En blæksprutte med store planlægnings- og koordineringsgener inden for events.

 • Flydende i dansk - tale og skrift, og kan begå dig på engelsk i en stor koncern.

 • Udadvendt, har gå-på-mod og en proaktiv tilgang til dit arbejde.

 • Motiveret af at blive en del af et passioneret team, der brænder for at gøre en forskel og gøre verden mere sikker, tryg og brugervenlig.

 • Dygtig til at udvikle kreative ideer, der kan hjælpe os til at indfri vores forretningsmål, samt fastholde vores brand position i Danmark.


Vil du være en del af vores hold?

Hvis du kan se dig selv på holdet, så send din ansøgning og CV til os via vores ansøgningsformular inden d. 17. februar.

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketingchef Louise Juul Dalgaard på 30 37 34 19 d. 5., 14. eller 15. februar.


Hvem er vi?

ASSA ABLOY er verdens førende leverandør af løsninger til komplet sikring af døren med udgangspunkt i slutbrugerens behov for sikkerhed, tryghed og brugervenlighed. ASSA ABLOY koncernen har over 47.000 medarbejdere globalt set og en årlig omsætning på over 7,3 milliarder EUR.

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S (tidligere Ruko A/S) leverer komplette løsninger inden for elektronisk og mekanisk sikring af døren til f.eks. virksomheder, institutioner, boligforeninger og hoteller, samt til private. Vi arbejder både med B2B og B2C og er i dag ca. 100 medarbejdere på vores kontor i Herlev.

 

Herlev
Denmark