Studentermedhjælper til marketing, kommunikation og salgssupport

Vil du være med til at gøre verden til et mere trygt og sikkert sted, og samtidig få praktisk erfaring inden for marketing, kommunikation og salgssupport? Så kan du være vores nye studentermedhjælper i Marketing og Business Management.

Hvem er vi
Historien om ASSA ABLOY Opening Solutions i Danmark starter helt tilbage i 1930 med låsevirksomheden Ruko A/S. I dag er vi en salgsorganisation i Danmark og en del af ASSA ABLOY-koncernen, som er global markedsleder inden for adgangsløsninger. Hver dag hjælper vi mennesker over hele verden med at føle sig trygge, sikre og opleve en mere åben verden.

Vi sælger mekaniske, elektromekaniske og digitale adgangsløsninger – og vores kunder er både B2B og B2C. Vores ca. 100 medarbejdere holder til på vores nye hovedkontor i Ballerup. ​

Jobbet

Vi har fuld fart på udviklingen af vores forretning. Som en markedsledende virksomhed inden for sikringsbranchen har vi store vækstambitioner - og fokus på til stadighed at udbygge vores markedsandel indenfor digital adgangskontrol.

Vi har brug for en studentermedhjælper 10-15 timer pr. uge til vores team i Marketing og Business Management, hvor vi er 11 kolleger og en afdelingsleder.

Hvad tilbyder vi?

Du får mulighed for at komme i berøring med en bred vifte af opgaver og aktiviteter indenfor salgssupport og  marketingaktiviteter, og indgår på lige fod med de andre i teamet, hvor humøret altid er højt. Så har du et positivt sind og trives du i et socialt miljø, vil du passe rigtig godt ind i teamet.

Hvad skal du lave?

Dine arbejdsopgaver:

  • Hjælpe med at indsamle og redigere markedsdata, så de bliver til aktive værktøjer til brug for vores salgsafdelinger
  • Supportere med dataopbygning og datavask i både CRM og PIM
  • Deltage i afdelingens samlede aktiviteter, events og kundearrangementer

Hvem er du?

Du skal være i gang med en relevant videregående uddannelse inden for marketing/ kommunikation/ økonomi på bachelor/ kandidatniveau, og du har sandsynligvis 2-3 år tilbage af din uddannelse.

Derudover er det en fordel, hvis du:

  • Er struktureret og analytisk
  • Har et kreativt og kommercielt mindset
  • Er sproglig stærk i dansk
  • Ikke er bange for at tage fat og springe ud i nye opgaver

Du skal desuden kunne fremvise en ren straffeattest.

Har du lyst til at være en del af vores team?  

Så send din ansøgning inden d. 31. januar 2021.

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Louise Juul Dalgaard telefon +45 2087 4092 eller HR Manager Susanne Højbjerg på tlf. +45 4064 2577.

Send ansøgning