Studentermedhjælper til Marketing

Vil du være med til at gøre verden til et mere trygt og sikkert sted, og samtidig få praktisk erfaring inden for marketing og kommunikation? Så kan du være vores nye studentermedhjælper i marketing.

Vi har i slutningen af 2018 skiftet navn fra Ruko til ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark, og har derfor travlt med bl.a. en masse spændende re-branding opgaver. Til at hjælpe os med det søger vi en studentermedhjælper 15-20 timer om ugen til vores kontor i Herlev.

Hvad tilbyder vi?

Du får mulighed for at komme i berøring med alle former for marketingaktiviteter, og indgår på lige fod med de andre i teamet, hvor humøret altid er højt. Så har du et positivt sind og trives du i et socialt miljø, vil du passe rigtig godt ind i teamet.

Hvad skal du lave?

Dine arbejdsopgaver:

  • Være med til at skrive indhold til sociale medier, hjemmeside og nyhedsbreve om, hvordan ASSA ABLOY hjælper med til at gøre verden til et mere trygt og sikkert sted.
  • Deltage i planlægningen og eksekveringen af en masse spændende kundeevents, arrangementer og messer.

Hvem er du?

Du skal være i gang med en relevant videregående uddannelse inden for marketing/ kommunikation/ oplevelsesøkonomi på kandidatniveau, og du har sandsynligvis 1-2 år tilbage af din uddannelse.

Derudover er det en fordel, hvis du:

  • Har erfaring med at skrive fængende tekster på dansk
  • Er sproglig stærk i dansk
  • Er iderig og kreativ
  • Ikke er bange for at tage fat og springe ud i nye opgaver

Du skal desuden kunne fremvise en ren straffeattest.

Har du lyst til at være en del af vores team?  

Så send din ansøgning inden d. 28. april 2019. Vi udvælger løbende til samtale, så hvis du vil være med i feltet, så send din ansøgning snarest.  Vi forventer at du starter senest 1. juni 2019.

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Louise Juul Dalgaard telefon +45 2087 4092 eller HR Manager Susanne Højbjerg på tlf. +45 2010 9749.

Søg stillingen her

Hvem er vi?

ASSA ABLOY er verdens førende leverandør af løsninger til komplet sikring af døren med udgangspunkt i slutbrugerens behov for sikkerhed, tryghed og brugervenlighed. ASSA ABLOY koncernen har 48.500 medarbejdere globalt set og en årlig omsætning på 8,2 milliarder EUR.

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S (tidligere Ruko A/S) leverer komplette løsninger inden for elektronisk og mekanisk sikring af døren til f.eks. virksomheder, institutioner, boligforeninger og hoteller, samt til private. Vi arbejder både med B2B og B2C og er i dag ca. 100 medarbejdere på vores kontor i Herlev.