Om ASSA ABLOY Group

ASSA ABLOY blev startet i 1994 med sammenlægningen af ASSA i Sverige og Abloy i Finland. Siden da er ASSA ABLOY vokset fra at være en regional virksomhed, til at være en international koncern med godt og vel 48.500 ansatte og en årlig omsætning på tæt på 8,2 milliarder EUR.

Vi arbejder i modne og nye markeder verden over, med førende positioner i store dele af Europa, Nordamerika og Asien. I et hurtigt voksende sikkerhedssegment, har ASSA ABLOY-koncernen en uovertruffen tilstedeværelse inden for områder som adgangskontrol, identifikationsteknologi, adgangsautomatisering og hotelsikkerhed.

Americas divisionen fremstiller og sælger mekaniske og elektromekaniske låse, cylindre, sikkerhedsdøre og dørrammer. Nogle af Americas førende mærker omfatter Sargent, Corbin Russwin, Curries, Medeco og Yale.

EMEA (Europa, Mellemøsten, Afrika) divisionen fremstiller og sælger mekaniske, elektro-mekaniske og elektroniske låse, cylindre og sikkerhedsdøre. Vores portefølje indeholder nogle af de mest respekterede mærker i branchen som bl.a. ABLOY, Mul-T-Lock, Aptus, Yale m.fl.

Divisionen Asia Pacific fremstiller og sælger mekaniske og elektromekaniske låse, digitale dørlåse, høj-sikkerhedsdøre og hardware. Nogle af APACs førende mærker omfatter Guli, Pan Pan, King, Lockwood og Yale.

Division Entrance Systems er en global leder inden for indgangsautomatisering herunder produkter, komponenter og service, inklusive døre med høj persontrafik og hangar-dørløsninger.

HID Global divisionen leverer elektroniske sikkerhedsløsninger verden over, for at gøre det muligt for folk at handle sikkert, arbejde produktivt og rejse frit.

Hospitality-divisionen er den globale markedsleder inden for RFID-teknologi og online-trådløse teknologier, og giver hoteller og hotelgæster betydeligt mere sikre, fleksible og brugervenlige låse.

Har du lyst til at læse mere om ASSA ABLOYs historie? Besøg www.assaabloy.com