Om ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark

Døre og åbninger er en integreret del af enhver bygning: De hjælper med at regulere strømmen af mennesker og varer, samtidig med at det sikres, at kravene til beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhed og klimakontrol, er opfyldt.

Hos ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark designer, producerer og sælger vi mekaniske, elektromekaniske og elektroniske låseløsninger, sikkerheds- og branddøre, samt tilbehør, der balancerer form og funktion.

Åbningsløsninger til alle behov...

Ved at kombinere vores ekspertise inden for lokale standarder med vores globale viden og tilbud, er vi i stand til at specificere døråbningsløsninger, der opfylder enhver bygnings unikke behov.

Vores BIM-aktiverede specifikationsløsninger og konsulenter hjælper interessenter i hele byggeprojektets livscyklus med at bidrage til effektivt design, opbygning og eftermontering af kompatible døråbningsløsninger til bygninger af alle størrelser og funktioner.

… der forbedrer den arkitektoniske vision

Arkitekter dedikerer deres liv til skabelsen af smukke og funktionelle rum, folk kan bo og arbejde i.

Vi er stolte af vores bestræbelser på at understøtte den arkitektoniske vision med en række produkter, der sømløst og diskret kan integreres med enhver dør og indgå i både historiske og nutidige byggedesigns, samtidig med at bygningens funktion og effektivitet respekteres og understøttes.