Vores brands i Danmark

Vores styrke ligger i vores brands, herunder nogle af de bedst kendte og anerkendte navne inden for sikkerhedsbranchen. Vores brands komplementerer hinanden med specifikke styrker, der gør det muligt for os at skræddersy løsninger til dine unikke behov.

Traka

Traka er specialist i intelligente nøgleskabe og værdiopbevaring. Traka skabe produceres i UK og holder styr på, hvem der har adgang til dine nøgler og udstyr. Dette skaber større sikkerhed, forbedrer brugeransvarlighed, reducerer driftsomkostninger, og øger driftseffektiviteten og den overordnede overholdelse af processer og sikkerhedsprocedurer.

Besøg den globale Traka hjemmeside

Yale

Yale låsene kom først til i 1840, da Linus Yale Sr. åbnede en låsesmed med speciale i dyre håndlavede banklåse. Linus Yale Jr. introducerede Monitor Bank Låsen, der markerer overgangen fra den nøglebaserede banklås til låse med nummerskiver eller kombinationslåse. I dag står Yale bag låse af alle designs og funktioner og er repræsenteret og distribueret i varehuse, GDS-butikker, hos dør- og vinduesfabrikanter, entreprenører, grossister, hardwareforretninger, låsesmede og Yale Security Point butikker. Yale er et troværdigt navn, og over hele verden sikrer folk deres hjem og virksomheder med det navn, de stoler mest på, Yale. Derfor kan vi med stolthed sige, at Yale er 'verdens favoritlås'.

Besøg den lokale Yale-side