Sikring af boligFå gode råd til sikring af din bolig mod indbrud og se alle vores produkter til private boligejere

Sikring af hjemmet - Sikring af døre og vinduer

Tidssvarende og effektiv sikring af dine døre og vinduer har stor betydning for sikkerheden i dit hjem. God og effektiv sikring af hjemmet har ofte en præventiv virkning mod indbrud – og det kan betyde at tyven opgiver sit ærinde.

Derfor er det en god idé at give din bolig et sikringstjek. Her bør du tænke som en tyv – hvor ville det være mest oplagt at bryde ind?

Oftest sker indbrud via vinduer eller terrassedøren. Derfor er det oplagt at sætte ind her, og sørge for dine vinduer er i god og solid stand – og at de er sikret med en vindueslås. Læs mere om vinduessikring her. 

Herefter kan du gå videre til terrassedøren. Det er nemlig også en populær flugtvej for tyven, og det er vigtigt at sørge for, at terrassedøren kan låses indefra med nøgle eller kode. Find yderligere information om sikring af terrassedøren her. 

Gode og solide låse på hoved- og kælderdøre gør en forskel

Når der er styr på sikringen af vinduer og terrassedøren, så bør næste punkt på listen være sikring af hoved- og kælderdøre. Som hovedregel skal dørene også være i en god kvalitet – og sikret med låse som er dirke- og boresikre. Samtidig er det også en god idé at vælge patenterede låse, for så kan nøglerne kun kopieres hos vores godkendte forhandlere.

Vi har to låsesystemer til private, der opfylder ovenstående krav – og de hedder Serie 1200 og Garant Plus. Vælger du ét af de to låsesystemer, kan du også få samme nøgle til det hele.

Skift den velkendte nøgle ud med en elektronisk lås

Hvis du gerne vil skifte den velkendte mekaniske nøgle ud med en elektronisk lås, så har vi også elektroniske låse til private boliger.

Yale Doorman er en elektronisk lås, som er velegnet til parcel- og rækkehuse. Og med Yale Doorman kan du også styre låsen via en app, hvis du vælger at tilkøbe ekstra moduler fra Verisure. Læs mere om Yale Doorman her.   

Yale Easy er en elektronisk lås, som passer godt til fx lejligheder, hvor der i forvejen sidder en kasselås. Den elektroniske lås kan indeholde to koder, og koderne kan nemt og hurtigt udskiftes. Find mere information om Yale Easy her.