Gør det selv produkter – postkasselåse og låsesæt

/global/scaled/5688x2471x0x954x1000x435/Local-assaabloyopeningsolutionsDK-Private-GDSemballage.jpg

ASSA ABLOY har et totalkoncept med låse og beslag til Gør-Det-Selv markedet. Grundpillen i konceptet er et let og overskueligt sortiment, der består af højkvalitetsprodukter og præsenteres med udgangspunkt i forbrugernes behov for korrekt sikring og design.

I vores sortiment finder du blandt andet vores låsesæt og postkasselåse, hvor du har mulighed for at erstatte dine gamle låse, så du kan få den samme nøgle til alle husets låse.

Med vores Gør-Det-Selv koncept ønsker vi at gøre sikringsprocessen let og overskuelig via et logisk sortiment, brugervenlig emballage og en overskuelig håndbog. Ved at følge vores Sikringshåndbogen (download nederst på siden), får du gode råd og input til at beskytte dit hjem på bedst mulig vis. Du kan også få flere gode råd her, samt læse mere om sikring af hjemmet.

Låsesæt – skift låsene i hjemmet

Vores låsesæt består f.eks. af en sampak med cylindre til hoveddør, postkasse samt en hængelås. Nøglerne i vores låsesæt kan kun kopieres hos godkendte ASSA ABLOY forhandlere. Der kan tilkøbes flere cylindre, som kodes efterfølgende.

Et låsesæt er ideelt, når du skal have skiftet låsene i hjemmet, da du herved får den samme nøgle til hele boligen. Hængelåsen kan du med fordel bruge på garagen eller haveskuret, så du ikke skal lede efter en anden nøgle hver gang du skal ud i skuret. Se her vores udvalg af Serie 1200 sampak og Garant Plus sampak.

Både Garant Plus og Serie 1200 har begge bore- og dirkesikring, og kan kun kopieres af godkendte ASSA ABLOY forhandlere. Låsecylindere fra disse to modeller kan monteres i alle husets låse og passer til ASSA ABLOYs udvalg af beslag. Der følger en grøn nøglebrik med til Serie 1200 – og et sikkerhedskort med en kode medfølger Garant Plus serien. Koden skal oplyses, hvis nøglerne skal kopieres.

Udskiftning af postkasselås

Det er en god ide at vælge en lås der passer til resten af huset, når du skal vælge en postkasselås. Dermed kan den samme nøgle bruges til alle døre og vinduer i huset, samt til postkassen, og du slipper for et tungt og uoverskueligt nøglebundt.

Hos ASSA ABLOY kan du få et Gør-Det-Selv sæt til postkasselåsen. Tjek først, hvilken facon cylinderen på din postkasse har inden du køber en ny lås/cylinder. Der findes nemlig forskellige slags, og vi tilbyder Serie 1200 og Garant Plus til postkasselåsen.

Samme nøgle til det hele

Sikring af hele hjemmet er en nødvendighed, hvis man på bedst muligvis vil sikre sig mod ubudne gæster. Første skridt på vejen er at skifte sine gamle låse til låse med et højt sikkerhedsniveau. Er du i tvivl om, hvor sikker din lås er, så skal du kigge på udformningen af din nøgle. Nøgler med et rundt hoved har et lavt sikkerhedsniveau, og det anbefales derfor ikke at bruge denne type til udvendige døre.

Skal du have en mere sikker nøgle, så skal du vælge enten ASSA ABLOYs serie 1200 eller Garant Plus. Begge disse typer kan du bruge til at sikre hele boligen, så du har den samme lås til f.eks. hoveddør, postkassen, skuret, garagen og til vinduerne. Test her din nøgles sikkerhedsniveau her.

Få gode råd til sikring af boligen her.

Download brochurer

Vælg sikkerhed til din bolig

» Download brochure og lær, hvordan du vælger sikkerhed til din bolig. Folderen indeholder en oversigt over alle vore låsesystemer til private. 8 sider.

Varenr. M8214

Sikringshåndbogen

» Download håndbog med gode råd om, hvordan du sikrer din bolig bedst muligt. 24 sider.

Varenr. M8241

Code Handle - sikring af privatbolig

» Download brochure om Code Handle til sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. 6 sider.

Varenr. M8239