Familien Jensen - Yale Easy

/Local/assaabloyopeningsolutionsDK/Erhverv/Referencer/Yale-easy-reference-familien-jensen-assa-abloy.jpg

Da familien Jensen skulle flytte ind i deres nye bolig, ønskede de at udskifte låsen med en elektronisk lås, der skulle være let at installere og nem at betjene. Valget faldt på Yale Easy.

Udfordringen

Da familien Jensen skulle flytte ind i deres nye bolig, manglede de et overblik over hvor mange nøgler, der var i omløb til deres kommende hjem. Derfor blev de enige om, at de ville udskifte låsen.  

De undersøgte markedet, og fandt ret hurtigt ud af, at de gerne ville udskifte låsen med en elektronisk lås. Og fordi de bor i lejlighed, så faldt valget på Yale Easy – som er en elektronisk lås, der er let at installere og nem at betjene. 

Løsningen

Med den elektroniske lås Yale Easy har alle i familien fået, hvad de har brug for: Én kode som er let at huske – og de har vinket farvel til brug af den gode velkendte nøgle.

”I starten var vi lidt skeptiske, over at man bare skulle anvende en kode til at komme ind i sit hjem – men det har Yale Easy gjort til skamme,” fortæller Mikkel Jensen og fortsætter: ”Yale Easy har virket upåklageligt, og har været meget nem at vænne sig til.”

Samtidig kan man også med Yale Easy indtaste en række forskellige tal før eller efter man indtaster koden – så det er ikke muligt for naboen eller for gæster at aflæse koden. Det er smart, og giver en ekstra sikkerhed. 

Fremtiden

Familien Jensen har med deres nye elektroniske lås fået en sikkerhed for, at det kun er dem som har adgang til deres hjem – og de behøver ikke længere bekymre sig om at der et ukendt antal nøgler i omløb. ”Det giver en tryghed for os at vide, at det kun er os, som har adgang til vores hjem,” forklarer Mikkel Jensen.

Kunde:   Familien Jensen
Løsning: Yale Easy