Familien Koch - Terrassedørgreb

/Local/assaabloyopeningsolutionsDK/Erhverv/Referencer/Terrasse_524x224.jpg

Familien Koch kom en tidlig morgen ned i stuen og opdagede, at de havde haft ubudne gæster på besøg i løbet af natten. Tyvene havde boret et hul under håndtaget på terrassedøren, hvorefter de let, og uden at vække nogen, kunne komme ind ved blot at lukke håndtaget op indefra.

Løsning af kundens behov

Freddy Koch fortæller; "Tyven tog en hel stribe huse på vejen. Vi fik besøg om natten, og det var en meget ubehagelig følelse at vide, at fremmede havde været inde i huset, mens vi var til stede. De stjal vores B&O og nogle andre værdier, men det er mindst lige så skræmmende at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis et af børnene var gået ned efter et glas mælk om natten.

Derfor ønskede familien Koch at sikre, at det ikke kunne ske igen og har derfor fået sikret terrassedøren med et terrassedørsgreb fra ASSA ABLOY, således at man skal have nøgle for at kunne åbne døren indefra. Dermed reduceres risikoen for, at tyven let kan lukke sig selv ind og ud af terrassedøren.

Terrassedørsgrebet har endvidere den fordel, at det er synligt udefra, hvilket har en forebyggende effekt. Låsen er desuden brudsikret, så hvis der alligevel er en tyv, der skulle ønske at prøve kræfter med låsen, er det koblingen, og ikke låsen der går i stykker ved et indbrudsforsøg.

Kunde:   Familien Koch  
Løsning: ASSA ABLOY Terrassedørsgreb