Familien Mieritz - Garant Plus

/Local/assaabloyopeningsolutionsDK/Erhverv/Referencer/GarantPlus_reference_524x224.jpg

Hos familien Mieritz i Viby Sjælland skulle den gamle femstiftsnøgle skiftes ud med en mere moderne og sikker løsning. Samtidig ønskede de at kunne bruge samme nøgle til hoveddør, terrassedør, skur og postkasse.

Udfordringen

En travl hverdag med mange fritidsaktiviteter og to store børn, der tit får venner på besøg. Sådan er billedet hos familien Mieritz i Viby Sjælland. De bor i et område med store grønne hække, hvor folk typisk er væk fra deres hjem i dagtimerne på grund af arbejde. Tingene går som regel stærkt, og det kan glippe en gang i mellem at få den rigtige nøgle op af lommen.

Linda Mieritz siger: ”For os var der to problemer: Dels ville vi gerne skifte den gamle femstiftsnøgle ud med en mere sikker løsning, dels ønskede vi en lettere hverdag med kun én nøgle til hoveddør, terrassedør, skur og postkasse. Det er lidt besværligt at holde styr på så mange nøgler.”

Løsningen

Med Garant Plus fra ASSA ABLOY har alle i familien fået, hvad de har brug for: Alle har fået én nøgle hver; den er nikkelfri og passer til det hele.

”Det betyder noget for os, at der nu er brug for bare den ene nøgle til alle de steder, vi har lås på, ” forklarer Linda Mieritz og fortsætter: ”I dag oplever vi en højere grad af sikkerhed på grund af Garant Plus, både når vi er hjemme, og når vi er ude.”

Familien kan vide sig sikker, når de alle er på farten, for Garant Plus anvender en cylinder med den nyeste, patenterede dp–teknologi; et af verdens mest sikre mekaniske låsesystemer. Dp er placeret i højeste sikkerhedskategori – og betegnes dermed af forsikringsselskaberne som sikker mod gennembrydning og oplukningsforsøg.

Garant Plus betyder, at familien kan føle sig sikker, også når de er hjemme, og huset er aflåst. Det er nemt at komme ud, hvis der skulle opstå brand, men den sikre lås holder tyven ude.

Fremtiden

Familien Mieritz har med det nye låsesystem også fået et sikkerhedskort. Kun med dette kort i hånden kan der laves nye kopier af nøglen hos en låsesmed.

”Det giver yderligere tryghed for os at vide, at det kun er os, der kan få lavet flere nøgler,” fremhæver Linda Mieritz.


Kunde: Linda Mieritz
Løsning: Garant Plus

Vælg sikkerhed til din bolig

» Download brochure og lær, hvordan du vælger sikkerhed til din bolig. Folderen indeholder en oversigt over alle vore låsesystemer til private. 8 sider.

Varenr. M8214