Vælg Garant Plus eller Serie 1200 som lås til din hoveddør

– så behøver du kun én nøgle til alle låse i dit hjem

Der kan være flere grunde til at det er en god idé at udskifte låsen i hoveddøren. Først og fremmest, så er det en god idé at udskifte låsen, hvis du har en nøgle med det runde hoved.

Nøglen med det runde hoved er nemlig baseret på en teknologi fra 1930erne, og derfor anbefaler ASSA ABLOY ikke at man anvender denne type nøgle med dertilhørende lås på yderdøre. Men du kan fx sagtens anvende nøglen med det runde hoved til aflåsning af skabe eller lignende, hvor der ikke opbevares ting af større værdi.

Har låsene i hjemmet mange år bag sig?

Det danske vejr er som bekendt en omskiftelig størrelse, og derfor kan vind og vejr slide på låsene i dit hjem. Derfor er det en god idé at sørge for, at dine låse bliver behandlet med låsespray, når behovet er der. Samtidig bør man også hvert 10 år kaste et kritisk blik på låsene – er der nogen af dem som trænger til en udskiftning?

Hvis du er i tvivl om låsene bør udskiftes, så kan du altid rådføre dig med en låsesmed eller erfarne salgskonsulenter fra byggemarkederne. De kan hjælpe og rådgive dig.

Er du flyttet til ny bolig?

Det er altid spændende at flytte til en ny bolig. Og det er meget almindeligt, at man overtager den tidligere beboers nøgler. Men har du tænkt over, hvor mange nøgler der faktisk kan være i omløb til din nye bolig?

Derfor er det en rigtig god idé at sørge for at udskifte låsene i din nye bolig ved indflytning. For kun på den måde sikrer du, at det kun er dig som har nøgle til dit nye hjem.

Vælg Garant Plus eller Serie 1200 som lås til din hoveddør

Hvis du står over for at udskifte nøglerne i hjemmet, så er det muligt at få samme nøgle til det hele med Garant Plus eller Serie 1200.

Begge låsesystemer er patenterede, og det betyder at de ikke kan kopieres uautoriseret. De kan nemlig kun kopieres hos godkendte ASSA ABLOY forhandlere – for hos ASSA ABLOY tror vi på, at god mekanisk sikring gør en forskel.