Sikring af hjemmet med et smart sikkerhedssystem

/global/scaled/496x275x0x0x496x215/Local-assaabloyopeningsolutionsDK-Private-Sikring af hjemmet med et smart sikkerhedssystem-Home security (495 x 275).jpg

Med et smart sikkerhedssystem kan du tilpasse systemet, så det passer lige netop dig. Samtidig kan du også holde styr på hjemmet uanset hvor du befinder dig via din mobil.

Hvad er et smart sikkerhedssystem?

Med et smart sikkerhedssystem kan du forbinde alle dine forskellige enheder som elektroniske låse, alarmer, bevægelsessensorer, vinduessikring og overvågningskameraer, så du kan styre dem med din smartphone lige meget, hvor i verden du befinder dig. Du kan fx med din smartphone aktivere og deaktivere alarmen i dit hjem, tjekke hjemmet via overvågningskameraet, og låse op når du ikke er hjemme

Du har mulighed for at tilslutte de enheder, der passer til lige præcis dine behov, så du kan skræddersy sikkerhedssystemet til dit hjem. 

Få større kontrol over sikkerheden i dit hjem     

Smarte sikkerhedssystemer er designet til at gøre den travle hverdag lidt nemmere. Ved at sikre din bolig med et smart sikkerhedssystem har du fuld kontrol over sikkerheden i hjemmet. Du kan nemt styre, hvem der skal have adgang til din bolig. Du kan fx give midlertidige koder, der kun gælder i en bestemt periode til den elektroniske lås. Det er nyttigt, hvis du fx får besøg af håndværkere, når du ikke er hjemme, eller hvis du får gæster og de ankommer før du er nået hjem.

Nu kan du sige farvel til glemte nøgler

Du kender sikkert den irriterende følelse, som du får, når du er kommet til at låse dig uden, fordi at du glemte nøglerne på køkkenbordet i farten. Du behøver heller ikke bekymre dig om, om du har husket nøglen, når du skal ud og løbe eller lige skal over at købe ind. Med sikring af hjemmet med en elektronisk lås, kan du undgår disse situationer, da du kan åbne døren med kode eller med din smartphone.

Du behøver ikke udskifte låsen, hvis uheldet er ude

Skulle uheldet være ude, at en af nøglebrikkerne bliver væk, så behøver du ikke at udskifte hele låsesystemet. Det kan fx være, hvis et af dine børn mister deres nøglebrik, så vil du alligevel godt kunne give dem adgang til hjemmet, selvom du ikke er hjemme. Det eneste det kræver er, at de kan få fat på dig på telefonen, så du kan give dem koden. Den nøglebrik de så har mistet, kan du deaktivere, så snart du kommer hjem, så du ikke behøver at være nervøs for, om den bliver brugt af ubudne gæster. 

Download materiale

Yale Smart Living - sikring af privatbolig

» Download brochure om Yale Smart Living - intelligent sikring af dit hjem. 8 sider.

Varenr. M8284