Smart Home er den smarte måde at sikre dit hjem på

Et Smart Home er for dig, der ønsker en smart hverdag, hvor alle hjemmets sikringsenheder er koblet op med hinanden. Så kan du styre dem via en app.

Hvad er en Smart Home sikringsløsning?

En Smart Home sikringsløsning består først og fremmest af en smart styringsenhed, som alle enheder trådløst forbindes til. Dernæst vil man typisk vælge en digital dørlås, som dels kan åbnes med kode, dels på afstand via en app.

For at fuldende tyverisikringen af huset er det muligt at tilkoble en tyverialarm, som aktiveres via bevægelsessensorer samt dør- og vindueskontakter. Herved går en sirene i gang ved et eventuelt indbrud. Styringsenheden sender en besked til dig, så du er orienteret om, hvad der sker i dit hjem. 

På samme måde vil det også være muligt at tilkoble en brandalarm samt en temperatur- og luftfugtighedsmåler.

Skal det være ekstra smart, kan man tilkoble kameraer. Så er det muligt at se, hvem der står uden for døren eller går rundt inde i huset.

Og så er det helt sikkert værd at påpege, at man faktisk også kan tilkoble eksempelvis kaffemaskinen. Så kan du sikre dig, at kaffen er klar, når du kommer tilbage fra løbeturen eller ud fra badet.

Skab en bekvem og fleksibel hverdag for dig og din familie med en smart dørlås

Måske er I trætte af at rende rundt med et sæt nøgler? Måske er I trætte af at rende rundt og lede efter jeres nøgler, når I er på vej ud af døren om morgenen?

Eller måske synes I, at det kunne være fedt automatisk at få en besked, når ungerne er kommet hjem fra skole eller fritidsaktiviteter. Disse er blot nogle af fordelene ved en smart digital dørlås.

Slip for at tage nøgler med, når du skal ud at løbe. Slip for febrilsk at rode kufferten igennem for at finde din nøgle efter endnu en uge på forretningsrejse. Eller slip for at slæbe en nøgle med, når du blot skal ud med skraldet. 

For den fysiske nøgle er nu skiftet ud med en kode.

Slip for at bekymre dig om, hvorvidt ungerne passer godt nok på nøglerne. De kan få en kode eller en nøglebrik, som nemt kan deaktiveres, hvis de ved et uheld skulle miste den. Når kodebrikken er deaktiveret, skal du ikke længere bekymre dig om, at den er havnet i fremmede hænder.

Samtidig har du fleksibiliteten til at åbne døren for dem, selvom du er på arbejde - for din smarte lås kan styres via en app.

Til rengøringshjælpen, der kommer én gang om ugen, eller VVS’eren, der skal fikse et afløb, kan du oprette en midlertidig kode. Den midlertidige kode kan du tilmed afgrænse til et bestemt tidsrum på døgnet.

Og hvis nu de selskaber, der leverer dine dagligvarer, på sigt tilbyder at stille varerne på køl for dig. Så er du allerede forberedt til nemt at kunne give dem adgang via din nye smarte dørlås.

Se også: Yale Doorman - Smart lås

En smart lås er ekstra smart, hvis du udlejer din bolig eller dit sommerhus

Lejer du din bolig eller dit sommerhus ud via Airbnb eller andre udlejningstjenester?

Hvis du af og til udlejer din bolig eller dit sommerhus, kender du sikkert til besværet med at skulle være tilstede ved nøgleoverdragelse.

Med en smart dørlås kan du helt slippe for den problematik. Du kan eksempelvis vælge at oprette en kode til dine lejere, som kun virker i udlejningsperioden.

Skal det være rigtig smart, kan du koble din smarte dørlås op med din Smart Home løsning. Så kan du selv åbne døren for dine gæster ved ankomst, selvom du ikke er fysisk til stede ved huset.

Når du så har fået gæsterne sikkert ind i din bolig, kan du fortælle dem, hvad koden til låsen er, eller hvor de finder et par nøglebrikker, som de kan bruge under deres ophold.

Se også: Gør udlejningen af sommerhus eller bolig nemmere med en smart lås

Sørg for sommerhuset er opvarmet, når du eller dine lejere ankommer

Hvis du har et sommerhus, og benytter det uden for højsæsonen, har du sikkert installeret en eller anden form for varmeenhed.

Og du kender sikkert til at ankomme til et iskoldt hus, så de første to timer i huset er alt andet end hyggelige for dig og familien.

Hvis du installerer en Smart Home styringsenhed i dit sommerhus, kan du tilkoble smarte stikkontakter. Det vil sige, at du nu kan sørge for, at sommerhuset er varmet op, når du eller dine lejere ankommer.

Ved at sætte dit varmeanlæg til din smarte stikkontakt, kan du tænde for stikkontakten og dermed dit varmeanlæg et par timer før jeres forventede ankomst – uanset hvor i verden du befinder dig.

Så hvad venter du på? Gør dit hjem smart nu med Yale Smart Living

Yale Smart Living er en serie af smarte enheder, som tilsammen skaber din smarte sikringsløsning. Du kan nemt installere produkterne fra Yale selv, men du kan også vælge at få din lokale el-installatør til at gøre det for dig.

Ønsker du at gøre det selv, kan du købe enhederne til Yale Smart Living i dit lokale byggemarked eller hos en elektronikforhandler.

Sådan kommer du i gang med Yale Smart Living

Kom i gang med Yale Smart Living i tre simple trin:

  1. Køb en Yale Smart Hub, som er din styringsenhed
  2. Køb de enheder, som du ønsker til dit Yale Smart Living system
  3. Køb en digital dørlås til din hoveddør

Derefter skal du downloade Yale Home app’en i Google Play eller App Store, og så er du i gang.

Med Yale Smart Living kan du tilkoble op til 40 enheder i form af eksempelvis alarmer, kameraer, røgdetektorer eller digitale dørlåse.

Du kan nemt starte med få enheder og udvide systemet hen ad vejen. Det kan for eksempel være en god idé at starte med en Yale Smart Living startpakke. Startpakken indeholder blandt andet en Hub med indbygget sirene og strømforsyning, bevægelsessensorer samt 2 stk. dør- eller vindueskontakter.

Bliv endnu klogere på sikring af din bolig